Cadeaubon: Wat is er origineler dan uw familie, partner of vrienden te verwennen met een verblijf in onze bed and breakfast? Kies een bedrag en wij zorgen voor een gepaste cadeaubon die u zelf kunt overhandigen aan de gewenste persoon.

U hebt de keuze uit de volgende cadeaubonnen:
- 50,00 EUR
- 100,00 EUR
- 130,00 EUR (1 overnachting)
- 243,00 EUR (weekendbon, 2 overnachtingen)

De cadeaubon is vanaf uitgiftedatum 1 jaar geldig. Cadeaubonnen kunt u via ons contactformulier aanvragen.

Golf tussen wind en water: U kunt het verblijf combineren met 11 of 18 holes golf met een diner op Golfcentrum Reymerswael. Prijs per nacht 130,00 EUR (incl. luxe ontbijt, iets lekkers bij aankomst en een koelkast met drankjes).

Golfcentrum Reymerswael ligt op een unieke locatie aan de Westerschelde waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen. Slechts 20 auto-minuten van Bergen op Zoom, Goes en Antwerpen. Een 18-holes sea-side course met weidse uitzichten over het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en de Brabantse Wal. Met lage begroeiing in een geonduleerd terrein en hier en daar een duintop. Wind is (bijna) altijd uw uitdagende partner.

Bruidsarrangement: Neem voor meer informatie contact met ons op.

Plankje aan huisje 49: Zoet of hartig. Een gezellig plankje met bites voor de lekkere trek voor een heerlijk genietmoment met verse biologische producten € 14,95.

Borrelplank: Heerlijk genieten in onze bostuin? Dan is onze borrelplank een welkome verrassing. Olijvenbrood, kaasjes, olijven en verschillende hammetjes zullen in combinatie met een heerlijke fles wijn naar keuze uw rust veraangenamen. In verband met de verse producten graag ook deze plank vooraf te reserveren. Kosten hiervoor bedragen € 35,00 (2 pers.).