Cadeaubon: Wat is er origineler dan uw familie, partner of vrienden te verwennen met een verblijf in onze bed and breakfast? Kies een bedrag en wij zorgen voor een gepaste cadeaubon die u zelf kunt overhandigen aan de gewenste persoon.

U hebt de keuze uit de volgende cadeaubonnen:
- 50,00 EUR
- 100,00 EUR
- 130,00 EUR (1 overnachting)
- 243,00 EUR (weekendbon, 2 overnachtingen)

De cadeaubon is vanaf uitgiftedatum 1 jaar geldig. Cadeaubonnen kunt u via ons contactformulier aanvragen.

Plankje aan huisje 49: Zoet of hartig. Een gezellig plankje met bites voor de lekkere trek voor een heerlijk genietmoment met verse biologische producten € 14,95.

High tea: Heerlijke koffie en thee, aangevuld met hartige en zoete lekkernijen. Soep van de dag, hartige hapjes en sandwiches sieren de goedgevulde tafel. Een lust voor het oog, maar zeker voor maag. Graag vooraf te reserveren. Kosten bedragen € 25,00 per persoon.

Picknickmand: Ook bieden wij u de mogelijkheid om tijdens een wandel of fietstocht door de bosrijke omgeving te picknicken. De ruime mand vol met hartige en zoete lekkernijen dient u ook op voorhand te reserveren. Kosten bedragen € 35,00 per mand (2 pers.).

Borrelplank: Heerlijk genieten in onze bostuin? Dan is onze borrelplank een welkome verrassing. Olijvenbrood, kaasjes, olijven en verschillende hammetjes zullen in combinatie met een heerlijke fles wijn naar keuze uw rust veraangenamen. In verband met de verse producten graag ook deze plank vooraf te reserveren. Kosten hiervoor bedragen € 29,95 (2 pers.).